Toxic Off
Zdrav život
36

NEPRIJATAN ZADAH JE PRVI ZNAK PRISUSTVA PARAZITA

product-image

Na Institutu za medicinsku parazitologiju i tropsku medicinu otkrili su da je oslabljen imunitet pogodna sredina za razvoj parazita i infekcija. A prvi simptom koji svedoči o zaraženosti organizma je neprijatni zadah iz usta.

Intervju s istraživačem:

Dr Miroslav Subotić, Docent, doktor medicine, direktor Naučno-istraživačkog instituta za medicinsku parazitologiju i tropsku medicinu. Ima preko 40 naučnih radova u oblasti molekularne parazitologije.

Oslabljen imunitet nije u stanju da se samostalno bori protiv virusa, bakterija i parazita. Upravo to predstavlja uzrok razvoja ozbiljnih bolesti i komplikacija koje deluju na sve sisteme i organe. Tako jednostavan simptom kao što je neprijatni zadah iz usta, signalizuje da postoje ozbiljni problemi u organizmu koje kategorički ne smemo ignorisati. Oko 92% svih smrtnih slučajeva na svetu uslovljeno je infektivnim bolestima i parazitima.

Strani organizmi uništavaju naše telo iznutra i stvaraju toksine koji još snažnije slabe imunitet i dovode do razvoja raznih komplikacija. Infekcije i paraziti napadaju razne organe - od mozga i krvi do želuca i bubrega. Neki od njih odmah počinju da uništavaju telo. Neki od njih deluju prikriveno neko vreme dok telo domaćina umire.

Ako ste kod sebe primetili bar jedan od simptoma, postoji verovatnoća od 99% da ste zaraženi parazitima ili infekcijama. Neophodno je da ih se brzo rešite.

  1. Neprijatan zadah;
  2. Alergijske reakcije (osip, vodnjikave oči, curenje nosa);
  3. Osip i crvenilo na koži;
  4. Česte prehlade, upaljeno grlo, zapušenost nosa;
  5. Hronični umor (umarate se brzo iako ništa ne radite);
  6. Česte glavobolje;
  7. Zatvor ili proliv;
  8. Bol u zglobovima i mišićima;
  9. Nervoza, poremećaji u ishrani i spavanju;
  10. Tamni krugovi ispod očiju i podočnjaci.

U telu muškarca, ovi paraziti i infekcije mogu da uzrokuju prostatitis, impotenciju, adenom, cistitis, pesak i kamenje u bubrezima i žuči. Kod žena: bol i upalu jajnika, nastanak fibroida, fibrocističnu mastopatiju, upalu nadbubrežnih žlezda, žuči i bubrega. Tu je još i prevremeno starenje kože, bore, vrećice ispod očiju, čireve i papilome na licu i telu.

Toxic Off je unikatno univerzalno sredstvo koje deluje odmah u nekoliko pravaca. U sastav ulaze prirodni ekstrakti biljaka Absinthi Herba, Origani Herba, Thymi Vulgari Herba, Mentha Folium, Anis Fructus. Ovo je najbolje sredstvo protiv svih vrsta parazita. Zahvaljujući antibakterijskim i protuvirusnim efektima, Toxic Off pouzdano štiti organizam od infektivnih bolesti, uklanja upale, jača imunitet i poboljšava opšte zdravlje. Takva moćna zaštita omogućava čišćenje organizma i smanjenje rizika od ponovne zaraze.

Upozorenje!
Naš portal poklanja dodatni popust na Toxic Off. Okušajte sreću i pritisnite dugme "ZAVRTI". Ako imate sreće, možete naručiti preparat po još nižoj ceni! Srećno!

ZAVRTI
Čestitamo!

Dobili ste 50% popusta na kupovinu Toxic Off-a!

Jedinstvena ponuda završava za:

09 : 46

U redu
Toxic Off
Biljno
Zdravo

Komentari (5)

Milena
1h 12min
Prijavi komentar

I ja sam koristila ovaj proizvod. Neprijatan zadah me je počeo brinuti. Petog dana lečenja sam primetila da mi je zadah mnogo svežiji i prijatniji. Osim ovoga, problemi s probavom od kojih sam patila su potpuno nestali. Sad uzimam Toxic Off iz preventivnih razloga svaka 3 meseca.

Gospođica
1h 12min
Prijavi komentar

Ja sam dobila svoje Toxic Off pakovanje drugi dan posle naručivanja. Počela sam piti i nemate pojma šta je sve počelo izlaziti iz mene... Nisam mogla čak ni zamisliti da toliko stvorenja živi negdje u mojim crevima. Ne želim čak ni misliti na to... užas.

Zorica
1h 12min
Prijavi komentar

Hvala vam za članak! Upravo sam ovo sebi naručila!

Goran
1h 12min
Prijavi komentar

Kad sam počeo uzimati Toxic Off nisam mogao ni pomisliti da ću dobiti takav rezultat. Bol u stomaku je sad nestala (mislim da je tamo nešto živelo), a nema više ni zadihanosti. Sad se sa 53 godine osećam bolje nego bilo ko sa 30 godina. Hvala vam što ste ljudima ispričali za ovaj problem. Takvo nešto neće čuti od svog porodičnog lekara.

Milica
1h 12min
Prijavi komentar

Isprobala sam Toxic Off. Efekat je prosto predivan. Osećala sam se mlado i zdravo, značajno mi se popravio imuni sistem, prošlo je preko 8 meseci od kad sam završila tretman i nisam se još razbolela. Svima ga preporučujem od srca.

Svetlana
1h 12min
Prijavi komentar

Nedavno sam gledala tv emisiju o raznim vrstama parazita koji žive u ljudskom telu. Mnogo su hvalili ovaj proizvod, Toxic Off - kažu da je najbolji proizvod za uklanjanje parazita, virusa i bakterija.

Milan
1h 12min
Prijavi komentar

Upravo sam naručio. Treba da stigne za nedelju. Jedva čekam!

Jelena
1h 12min
Prijavi komentar

Baba me je naučila kako se uklanjaju paraziti pelinom. Cela moja porodica ga pije i da znate da deluje! Gliste prosto ispadaju iz moje dece. Ali... ne pomaže kod neprijatnog zadaha. Odustala sam i naručila Toxic Off. Sad više nemam problema sa svežinom daha! I još, svi smo prestali piti gorki pelin i sad svi uzimamo Toxic Off. Ima isti efekat, a cena je pristupačna i mnogo se lakše koristi.

Željana
1h 12min
Prijavi komentar

Odličan proizvod. I muž i ja smo ga pili i oboje smo primetili da nam se zdravlje popravilo. Osećam se kao da smo se podmladili, imamo više energije... Paraziti stvarno zagađuju telo. Kad ih se rešite, osećate se kao potpuno nova osoba!

Marijana
1h 12min
Prijavi komentar

Sad kad sam pročitala sve komentare odlučila sam da naručim i sebi :)