"JOŠ JEDAN SKANDAL POVEZAN S LIJEKOM ZA PROSTATITIS U Francuskoj! KAKO SE OVA BOLEST LIJEČI U DRUGIM ZEMLJAMA?"

Uvod: Prema medicinskoj statistici, danas skoro da nema muškaraca starijih od 35 godina koji nemaju problema s prostatitisom. Kod nekih prostata samo što se nije upalila, kod drugih je već toliko upaljena da je začepila mokraćne kanale, izazvala mnoge smetnje u mokrenju i pokvarila im seksualni život. Ali čak i u ovom slučaju, muškarci ne žure da se izliječe. Razlog? Svi znaju da je liječenje prostatitisa vrlo skupo i nije baš ugodno. Morate uzimati mnogo antibiotika i ići na rektalne masaže. Čak i ako možete sve to podnijeti, postoji 90% šanse da se bolest vrati.

Kako se trajno riješiti prostatitisa? O tome nam govori specijalista Ahmed Imamović.

Dopisnik: "Doktore Imamoviću, možete li nam reći kakve će biti posljedice neliječenog prostatitisa i učestalog mokrenja? Je li istina da liječenje narodnim metodama može dovesti do razvoja raka prostate?"

Ahmed Imamović: Da, to je apsolutno tačno. Prostatitis nikada ne prolazi sam od sebe. S vremenom se stanje bolesnika samo pogoršava. Ako je došlo do nelagode pri mokrenju, to je loš znak. To znači da je prostata već povećana i da se ćelije raka mogu početi stvarati bilo kada. Obično prođu jedna ili dvije godine od trenutka prvih problema s mokrenjem do početka razvoja raka (u slučaju neliječenja prostatitisa).

U početku je maligni tumor asimptomatski, ali zatim se tumorske ćelije nakupljaju, tumor se povećava sve dok pacijent ne umre. Rak prostate je neizlječiv.

Osim toga, mnogi skrivaju najefikasnije lijekove, redovno kradu novac od građana. Sve je više muškaraca s ovim problemima u dobi od 30, 25 ili čak 20 godina.

Evo faktora koji mogu dovesti do razvoja bolesti:

 • sjedilački način života;
 • neredovan seksualni život;
 • zarazne bolesti;
 • nasljedna predispozicija;
 • stres.


Postaviti dijagnozu za prostatitis je vrlo jednostavan proces:
 • Strijeljajući bolovi:
  • - U donjem dijelu stomaka, u skrotumu;
  • - u perineumu ili penisu;
 • Poremećaji mokrenja:
  • - učestalo mokrenje, peckanje uretre;
  • - osjećaj da "mjehur nije potpuno prazan";
  • - otežano mokrenje (slab protok);
 • Poremećaji spolne funkcije:
  • - smanjena seksualna želja;
  • - pogoršanje trajanja i kvalitete erekcije;
 • Poremećaj ejakulacije:
  • - preuranjena ejakulacija ili problemi s njezinim postizanjem;
  • - slaba ejakulacija.

Mnogi muškarci žive s prostatitisom godinama, bez obzira što im se kvaliteta života znatno pogoršava. Ne slute da te tegobe manje-više spojive sa životom mogu imati nepopravljive posljedice.

Dopisnik: "Pa šta bi trebali učiniti muškarci s ovom bolešću?""

Ahmed Imamović: Standardni postupak liječenja prostatitisa počinje od trenutka odlaska stručnjaku. Uz preporučene metode, stručnjaci uvijek preporučuju rektalnu masažu prostate ili tretman aparatima iste funkcije za ublažavanje simptoma. To je ponižavajući i vrlo neugodan postupak: masaža se vrši prstom kroz anus.
Masaža u prosjeku traje 10-14 sesija. Za svaku seansu, naravno, morate platiti. U inostranstvu ovu vrstu masaže nisu radili više od 20 godina, jer postoje moderni lijekovi koji mogu sami izliječiti prostatitis!

Alternativa ovome je uzimanje potpuno općih dodataka prehrani čim se pojave prvi simptomi. Sada je najbolji lijek na tržištu koji već nekoliko godina dokazuje svoju efikasnost Revitaprost. Ovaj proizvod nije profitabilan za velike korporacije lijekova za prostatitis koje zarađuju na ovisnosti koje stvaraju neke proizvode za smanjenje boli. Oni ne žele trajno izliječiti problem uz pomoć ovog jeftinog i pristupačnog lijeka.

Dopisnik: Može li se situacija u Francuskoj promijeniti? Hoće li se naši sugrađani uspjeti riješiti boli?

Ahmed Imamović: Mislim da ne. Za sada je nemoguće pronaći Revitaprost u slobodnoj prodaji kod nas. Usporedimo Revitaprost s drugim metodama za prevenciju prostatitisa:


Revitaprost
Namjena Namjena
 • ✔ Potpuno eliminisati prostatitis. Jednom zauvijek. U samo jednom tretmanu.
Dodatni efekti Dodatni efekti
 • ✔ Povećavanje libida;
 • ✔ Normalizacija rada mokraćnog mjehura;
 • ✔ Jačanje erekcije;
 • ✔ Poboljšava stanje krvnih žila.
Nuspojave,
kontraindikacije
Nuspojave, kontraindikacije
 • ✔ Nema (potpuno prirodna formula)
Princip rada Princip djelovanja ✔ Integrisano djeluje na prostatu zahvaljujući prirodnoj formuli koja sadrži jedinstvene ekstrakte te osigurava protuupalni efekat. Eliminiše svu patogenu floru, poboljšava strukturu i funkcije prostate. Preporučuje se kod hroničnog, akutnog i bakterijskog prostatitisa.
Sastav Sastav✔ Prirodni biljni sastojci

Srećom, danas ne morate putovati u drugu zemlju da biste kupili Revitaprost, to možete učiniti pomoću donjeg obrasca. Proizvođač Revitaprost-a potpisao je sporazum na državnom nivou kako bi mogli prodavati Revitaprost po sniženoj cijeni na službenoj stranici proizvođača. Da biste ga naručili, samo idite na stranicu i ostavite svoj zahtjev. Dostava je moguća u cijeloj Francuskoj, plaćanje pouzećem.

Dopisnik: "Savršeno! Hvala na informacijama doktore! Možda još nešto želite poručiti našim čitateljima prije kraja intervjua?

Ahmed Imamović: Jedino što bih želio naglasiti je da morate voditi računa o svom zdravlju. Prostatitis je vrlo opasna bolest i ako se ne liječi u 75% slučajeva prelazi u maligni tumor prostate . Ako imate simptome ili vam je već dijagnosticiran prostatitis, krenite u borbu s bolešću dok još možete zaustaviti njeno pogoršanje!


Riječ redakcije:
Cijena s popustom Revitaprost, o kojoj je pričao doktor Imamović, bit će dostupna do 15.04.2024 (uključujuci). Može se naručiti Revitaprost po sniženoj cijeni samo na službenoj internet stranici proizvođača..

Ponuda ističe:
15 / 04 / 2024
98EUR
CIJENA
49EUR
NHS Logo

Recenzije kupaca
434 Komentara
Adnan Hodžić
Hvala na zanimljivom članku! U Francuskoj je sve korumpirano, hvala Bogu da imamo internet. Naručio sam Revitaprost. Ovaj put ću pobijediti bolest!
Prije 5h
Damir Hrustanović
Slažem se! Kupio sam Revitaprost kad sam bio u inostranstvu. Bolujem od hroničnog prostatitisa oko 10 godina. Pokušao sam ga izliječiti, ali kao i mnogi, tretman je dao samo privremeni efekat. Upotrebom Revitaprost-a prostatitis je potpuno nestao. Već više od šest mjeseci ne osjećam nikakve tegobe. Nikada ne bih zamislio takav efekat. Preporučujem Revitaprost svim muškarcima. Pomoći će vam!
Prije 5h
Mirza Hasanović
Hvala na savjetu. Vrlo zanimljivo. Toliko sam čuo o ovom proizvodu. Pokušati ću.
Prije 4h
Eldar Alispahić
Imam iskustva u liječenju prostatitisa ovim lijekom. Naručio sam na navedenoj stranici , ali u tom trenutku tamo nije bilo posebne ponude, cijena je bila tri puta viša. Ali ne žalim, glavna stvar je da je pomogao riješiti prostatitis u dvije sedmice bez analne masaže. Oni su nešto strašno.
Prije 4h
Tarik Delić
Dobro jutro! Naručio sam Revitaprost prije tri mjeseca, želim podijeliti svoje rezultate. Skoro odmah sam osjetio poboljšanje. Nakon otprilike nekoliko sedmica, više nisam morao noću ići u toalet. Mislim da je oteklina oko mjehura pala. Ukratko, raniji simptomi postajali su sve manje izraženi.

Bojala sam se da će nakon završetka tretmana sve početi iznova, ali ne! Mjesec dana nakon završetka liječenja ponovno sam obavila ultrazvuk koji je pokazao da sam potpuno zdrava. Ovim se proizvodom, dakle, možete lako riješiti ove bolesti kod kuće, bez odlaska doktorima.
Prije 4h
Nermina Hadžić
Mislim da može biti od koristi mom mužu. Ja ću to naručiti. Hvala vam!
Prije 4h
Amar Halilović
Gledao sam program na televiziji posvećen poslovanju suplemenata u Francuskoj. Bila je to novinarska istraga. Također su razgovarali o Revitaprostu. Za sada ima, ali bi uskoro mogao biti izbačen s našeg tržišta jer stvara probleme velikim tvrtkama koje profitiraju na bolesnima.
Prije 3h
Sulejman Ramić
Kupio sam ga. Takvih ponuda nikada nije bilo. Hvala producentima!
Prije 3h
Almir Alić
Imam hronični prostatitis, dva puta sam ga pokušao izliječiti, ali bezuspješno. Zadnji put su mi doktori objasnili da bi moj prostatitis uskoro mogao prerasti u rak prostate. Zato svima koji imaju prostatitis savjetujem da se što prije oslobode ovog prokletstva. To je vrlo opasna bolest.
Prije 3h
Vildana Brkić
Odličan lijek, moj muž se također liječio ovim proizvodom. Masaža prostate je vrlo efikasna, ali u slučaju akutnih pogoršanja se ne preporučuje, a moj suprug uglavnom ne želi ići doktoru. Na kraju je s Revitaprost skoro riješio problem: sad više ne pije niti tablete protiv bolova, bolovi su nestali.
Prije 3h
Merjem Omerović
Revitaprost- je najbolji lijek! Slažem se s autorom članka i sa svim ljudima koji su ga cijenili. Moj muž ga je koristio oko tri mjeseca. Prostatitis je potpuno nestao!
Prije 3h
Kenan Bošnjak
Čitao sam o Revitaprost-u na stranici. Impresivno! Naručio sam ga. Obećali su dostavu za pet dana. Vrlo udobno.
Prije 3h
Esma Topić
Moj suprug voli ekstremne sportove: trekking, planinarenje, rafting i airsoft. Dakle, svašta se događa, ali on mi o tim situacijama priča tek kasnije, kad se vrati kući. Jedna od tih avantura nije baš dobro završila. Ohladio se i gotovo odmah je počeo prostatitis. Doktor mu je propisao Revitaprost. Pomogao mu je riješiti prostatitis i vratiti seksualnu funkciju. Smatrao je da je to povezano s godinama, jer su se kod mnogih njegovih prijatelja nakon 40 godina pojavili različiti problemi. Sada se opet bavi sportom. Svojim omiljenim hobijima dodao je i paragliding. Ali sada obratite više pažnje na svoje zdravlje. Prije svega, pokušajte se ne ohladiti, ako postoji mogućnost odmah presvući mokru odjeću, nemojte čekati do sljedeće faze.
Prije 3h
Ajla Mijatović
Odličan lijek.
Prije 3h
Ermin Bešić
Vrlo koristan savjet, bolji lijek od doktora.
Prije 2h
Ramiz Dervić
Momci, ovo je nešto nevjerovatno! Kupio sam ga prije dvije sedmice. Sada skoro da i nemam više nikakvih simptoma prostatitisa. Većina bolova je nestala, više ne idem na wc svakih deset minuta, nema nelagode pri mokrenju. Erekcija se značajno poboljšala, trajanje intimnog odnosa se produžilo. Sad sam dobro. Isplati se kupiti jer postoji i popust.
Prije 2h
Azra Kadrić
Suprug je također odustao od masaže prostate, muškarci imaju čudne predrasude o ovoj vrsti liječenja. Ali to sada nije jako važno. Uzeo je Revitaprost, pažljivo smo pročitali informacije o formuli lijeka, moj muž je vrlo izbirljiv, ali ovaj proizvod ima samo prirodne sastojke i vitamine potrebne za muški organizam. Moj muž je sretan, rekao je da više ne osjeća nikakvu nelagodu.
Prije 1h

IDITE NA SLUŽBENU STRANICU PROIZVOĐAČA