KAKO DA LAKO SMRŠATE 26 KILOGRAMA KOD KUĆE
[detaljan recept]

Dosta vam je suvišnih kilograma? Ne uspijevate da smršate? Ili vraćate izgubljene kilograme nakon što uspijete da ih skinete? Želite da nosite omiljenu haljinu, ali ne možete "da stanete" u nju i kupovina lijepe odjeće vam predstavlja veliki problem?

"Zahvalna sam onim ljudima koji su mi govorili da sam debela i s visoka gledali na mene. Da nije bilo njih, još uvijek bih bila debeljuca", kaže Tamara Radonjić koja je smršala 26 kilograma. Na svom putu do lijepog tijela isprobala je cijelu gomilu raznih dijeta, ali ispostavilo se da je najjednostavnija metoda zapravo i najdjelotvornija. Tamara je detaljno ispričala o ovoj metodi koja takođe sprječava proces vraćanja kilograma. Evo njene zadivljujuće priče...

Nikad nisam bila krhka djevojka, ali se nisam ni pretjerano brinula zbog viška kilograma. Kada sam upoznala svog budućeg muža, Danila, opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.

Kada sam upoznala Danila opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.

Sa Danilom sam u vezi više od 7 godina, imamo dvoje divne djece. Ali sve do nedavno smo, kao što bi se reklo, "živjeli zajedno razdvojeni". Danilo je živio u svom stanu, mnogo je radio i povremeno me posjećivao. Onda bi ponovo odlazio.

Od samog početka naše veze čekala sam da me zaprosi. To je bio moj san!

Kad će konačno da me zaprosi? To je bio moj san!

Kad sam ostala trudna prvi put mislila sam da ćemo sigurno da se uzmemo. Ali nisam bila te sreće. Danilo me je posjećivao, ja sam ga čekala...

Kad se rodio naš stariji sin bili smo srećni. Priznao je dijete, obasipao me brigom i pomagao mi u svemu. Osjećala sam da nas voli, ali to je bila njegova posebna vrsta ljubavi.

Za drugi rođendan našeg sina odlučili smo da zajedno odemo 2 sedmice na more. More, sunce i pijesak. Toliko mi je bio potreban odmor!

Egipat je nudio fini hotel, toplu plažu i "all inklusive" obroke - za nas je to bila savršena opcija.

Odjednom sam na plaži primijetila da Danilo provodi dosta vremena gledajući jednu djevojku. Ništa nisam rekla, nego sam odlučila da i ja posmatram njega. Prvo sam pomislila da se zaljubio na prvi pogled. Ali kasnije je promijenio predmet posmatranja i počeo da gleda drugu djevojku, onda opet neku drugu i tome nije bilo kraja!

Bila sam bijesna! Moj sin i ja kao da nismo postojali.

Odjednom mi je sinulo da prosto voli mršave djevojke!

Nikad nisam htjela da izgledam kao ljubomorna budala i zato sam pokušala da se smirim i sve analiziram. Odmah sam shvatila da sve djevojke koje je gledao imaju jednu zajedničku osobinu - bile su dvaput mršavije od mene! Ova misao me pogodila poput groma. On prosto voli mršave djevojke! Možda je to bio razlog njegovog ponašanja u našoj vezi???

Čak sam i snimila jednu fotografiju na kojoj me grli, a gleda u drugu "mršavu djevojku", pogledajte:

Danilo mi nikad nije rekao da mu se ne sviđa moj izgled. Nikad nije tražio da smršam, niti bilo šta slično. Ali nije bilo ni prosidbe o kojoj sam toliko maštala.

Ovakvo razmišljanje me je uznemirilo, sa stresom sam se borila zahvaljujući švedskom stolu. Te dvije nedjelje sam jela za troje.

Kad smo se vratili sa odmora izvagala sam se i šokirala. Zajedno sa preplanulim tenom donijela sam iz Egipta i 9,5 kila. Bila sam na ivici nervnog sloma.

Počela sam da pretražujem na internetu teme o mršavljenju, ali nekoliko nedjelja nakon toga sam otkrila da sam trudna po drugi put! Moj odmor je bio plodan u svakom smislu te riječi. Naravno da sam u takvom stanju prestala da razmišljam o mršavljenju, moje misli su bile na drugoj strani...

I tako, nastavila sam da sumnjam da se Danilu ne sviđam kao žena.

Nisam mogla da prestanem da mislim o tome da se Danilu ne dopadam kao žena. Skoro da sam odlučila da pobacim. Drago mi je da mi je Danilo kategorično zabranio da čak i razmišljam o tome.

I tako smo dobili drugo dijete, još jednog sina. Istorija se ponavljala. Danilo je priznao dijete i obasuo nas brigom, ljubavlju i pažnjom. Ali samo kad je bio tu. Nijedna jedina stvar u stanu nije bila njegova, osim četkice za zube, a ja sam se fokusirala na djecu i to je bio moj način da se izborim sa ovom situacijom.

Kada sam prestala da dojim ponovo su počele da me muče misli o mršavljenju. Nisam mogla da zaboravim naš odmor, vidjela sam kako Danilo zadivljeno gleda u mršave djevojke, a u našoj vezi se ništa nije promijenilo. Još uvijek sam imala 88 kila.

Tada sam imala 88 kila. I odlučila sam!

Odlučila sam da je vrijeme za promjenu! Sve sam isprobala: dijete - možda čak i desetak, razne fitnes programe, omotače za tijelo, posebne masaže itd, itd. Sve ove stvari ili nisu pomagale ili su samo privremeno pomagale - čim bih skinula kilograme, oni bi se vraćali još brže.

Srela sam Sofiju u pekari , to je žena koja se porodila u istom porodilištu kao i ja sa drugim djetetom. Jedva sam je prepoznala, bila je dva puta veća od mene, a sad je bila gotovo 3 puta manja nego nakon porođaja!!!

"Nevjerovatno!", izletjelo mi je umjesto da je pozdravim. "Ne mogu da vjerujem rođenim očima! Sofija, jesi li to ti?!"

"Malo sam mršavija nego prije, zar ne?", rekla je sa smiješkom dok je kupovala kolače.

"I jedeš tijesto? Kako ti to uspijeva? Kako??? Ja sam probala da se bavim sportom, da držim dijete, saune i još koješta, sve sam probala! Mogla sam samo da skinem 3 kila najviše, a onda bih dobila još 7!" Skoro da sam zaplakala, dobro se sjećam ovog trenutka jer su svi u pekari gledali u mene.

"Tamara, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela? Imam ideju. Hajdemo do mene da se malo ispričamo, muž mi je sad na poslu, popićemo čaj i popričati. Ja ću da se počastim ovim kolačima, a ti možeš da piješ mlaku vodu", rekla je Sofija lukavo me gledajući. "Sve ću da ti ispričam, pokazaću ti, čak ću ti dati i da probaš."

Tamara, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela?

Užasno me zanimalo i odmah sam pristala. Osim toga, Danilo je išao na put sljedećeg dana i ostaje dvije nedjelje, pa je htio da bude sa djecom i ja sam imala malo vremena za sebe.

Sofija je skinula 33 kilograma za bukvalno 3,5 mjeseca čim je prestala da doji. Nije bila na dijeti, nije postila i nije išla u teretanu. Živjela je svojim normalnim životom i ni u čemu se nije ograničavala.

Njeno tijelo je bilo mršavo kao u djevojke. Za divno čudo, tako veliki gubitak kilograma nije ostavio strije na njenoj koži. Pomislila sam da bi Danilo sigurno uživao da je gleda.

Obuzele su me jake emocije kad sam čula kako je lako sve to postigla, kako lako i bezbijedno za svaku ženu koja želi da se riješi suvišnih kilograma. Njen recept za mršavljenje me je prosto šokirao!

Predobro se sjećam pakla koji sam morala da prođem pokušavajući da skinem koje kilo. Prava noćna mora! Mogla sam da se sjetim depresije kad sam bila na dijeti i stalnih svađa sa Danilom, mojih nervnih slomova i kako sam počela da jedem sve bez mjere kada sam iskočila iz šina.

Baš me iznerviralo zbog toga što sam prošla kad sam vidjela da nije bilo potrebe za tim i da može trajno da se smrša. Šteta, ali uspjela sam da se izborim sa tim osjećajem jer sam bar znala sigurno šta sam trebala da radim.

Sad pažljivo slušajte šta mi je Sofija rekla!

Najefikasniji proizvod za mršavljenje je čaj za mršavljenje Matcha Slim. Kada se jednom nađe u tijelu, eliminiše toksične supstance. To je mješavina ljekovitog bilja, posebno uravnoteženog omjera koji pojačava metabolizam, podstiče probavu i razgradnju masti pohranjenih u tijelu.

Matcha Slim reguliše metabolizam u tijelu, podstiče izlučivanje štetnih produkata metabolizma i brže pražnjenje crijeva. Matcha Slim se preporučuje kao dodatak ishrani za mršavljenje, bolju probavu.

Nakon mnogo vijekova dijetetičari su prepoznali Matcha Slim kao jednu od najboljih metoda za detoksikaciju. Sadrži: kim, cvijet kamilice, plod komorača, koru trušiljke, plod smreke, korijen sladića i list sene.

Kada smo stigli, Sofija me je počastila čajem. Nije to bio obični čaj. Prvo sam se iznenadila, ali ukus je bio baš kao i obični čaj. Bilo je ukusno.

"Ovo je tajna mog mršavog tijela, čaj za mršavljenje Matcha Slim", rekla je Sofija. Pokazala mi je pakovanje koje je koristila da napravi napitak. Ne treba nikakav poseban aparat za čaj. Samo ga dodate u šolju vrele vode.

"Ovo je tajna mog mršavog tijela, čaj za mršavljenje Matcha Slim rekla je Sofija. Pokazala mi je pakovanje koje je koristila da napravi napitak. Ne treba nikakav poseban aparat za čaj. Samo ga dodate u šolju vrele vode.

Treba da se pije dva ili više puta dnevno. Najbolji rezultati postižu se kad se čaj pije ujutro, popodne i uveče prije spavanja. Preporučuje se da ne pijete čaj na prazan stomak. Sve suvišne kalorije koje vaše tijelo dobije u toku dana se ne skladište kao masti. Možete li to da zamislite? To je san snova!

"To ne može da bude istina. Je li stvarno tako jednostavno?" Promrmljala sam.

"Možeš da vjeruješ, a i ne moraš, ti biraš. Ako voliš izazove, samo naprijed i sebi još više zakomplikuj život. Htjela si da znaš šta mi se dogodilo i ja sam ti sve ispričala. Sad je sve na tebi. Ja ovo ne prodajem, nemam namjeru da te tjeram da kupiš ovo. Isprobaj ako hoćeš, nastavi da piješ vodu ako nećeš, što se mene tiče možeš sasvim da prestaneš da jedeš. E, da, jesi li za kolač?", pitala me Sofija dok mi je nudila moj omiljeni ekler.

"Ne, hvala. Treba da idem."

Tada nisam imala pojma da će taj 1,5 sat sasvim da mi promijeni život...

Razmijenile smo brojeve telefona i ja sam otišla. Kod Sofije sam bila 1,5 sat. Tada nisam imala pojma da će taj 1,5 sat sasvim da mi promijeni život...

Požurila sam kući sva odlučna. Upalila sam kompjuter i odmah naručila Matcha Slim sa stranice koju mi je dala Sofija. Za tri dana je stigao moj željno iščekivani paket i moje putovanje je počelo!

Izvagala sam se. Vaga je pokazala 88,4 kile . Od tog dana moje svako jutro je počinjalo šoljicom čaja Matcha Slim.

Sljedećeg dana sam ponovo stala na vagu - 88,5 kg! Dodatnih 100 grama! Malo je reći da sam bila ljuta. Počela sam da paničim.

Nazvala sam Sofiju.

"Tamara, smiri se. Težina počinje da spada 4. ili 5. dana. Samo nastavi da piješ i zaboravi na vagu sljedećih 5 dana i vidjećeš kako ide", odgovorila je Sofija i zvučala je ubijeđeno.

I tako sam nastavila da ga pijem. Nisam ništa posebno promijenila u ishrani, samo sam pila jednu šoljicu čaja Matcha Slim svakog jutra. Baš me zanimalo šta će biti dalje. Još uvijek nisam vjerovala da ću početi da skidam kile bez ikakve promjene u ishrani i načinu života.

6-og dana sam se popela na vagu, noge su mi se tresle do nervoze, popela sam se i zatvorila oči. Bojala sam se da pogledam, ali onda sam naglo otvorila oči. Vaga je pokazala 83,3 kile.

Skinula sam 5 kila i 100 grama za 5 dana bez promjena u ishrani i bez vježbanja.

Dobro sam zapamtila te prve brojeve. Bilo je nevjerovatno! Srce mi je lupalo u grudima, jedva sam disala od uzbuđenja! Uspjela sam!!!

Moj meni sljedeće nedjelje se nije razlikovao od stvari koje sam obično jela. Osim jedne stvari - svaki dan sam pila šolju mog omiljenog čaja Matcha Slim .

Zabranila sam samoj sebi da se vagam, ali čak i bez vage sam mogla da osjetim da gubim kilograme. Ponekad sam osjećala ugodnu toplotu u rukama, stomaku i butinama. Imala sam ogromnu količinu energije kakvu nisam dugo osjetila. Moj stalni umor je nestao.

Kada sam stala na vagu nakon nedjelju dana, skoro da sam pala u nesvijest. Pokazala je 74,4 kile. To znači da sam skinula još 9 kila za sedam dana.

Za 12 dana sam postala 13 kila i 700 grama lakša!!!

Samo se zamislite kako ste odjednom mršaviji mnogo kilograma. Zamislite kako se osjećate. Zamislite kako je dobar osjećaj kad se sviđate sebi. Onda možete da razumijete kako sam se ja osjećala u tom trenutku.

Naravno da sam primijetila da mi je sva odjeća široka. Ali nisam imala pojma da sam smršala 14 kg za manje od 2 sedmice, prosto nisam mogla da vjerujem sopstvenim očima!

Danilo je trebao da se vrati za dva dana. Kada sam zamišljala Danilovu reakciju, osjećala sam kao da mi rastu krila i da mogu da letim kao leptir. Djeca su se radovala što će da vide oca i dobiju poklone koje im je uvijek donosio sa poslovnih putovanja.

Kada je Danilo trebao da stigne, spremili smo prazničnu večeru, fina jela i čak i njegovu omiljenu tortu Moskvu koju nisam pravila godinama. Više se nisam bojala da jedem slatko!

Danilo je stigao kad smo postavljali sto. Kada su čuli da se vrata otvaraju, djeca su potrčala u hodnik da vide svog tatu.

Vrata su se otvorila i Danilo je stajao sa ogromnim buketom cvijeća i kutijama sa igračkama za djecu. Djeca su pojurila prema njemu, a on me pogledao preko njih i ostao otvorenih usta. Kutije su mu ispale iz ruku. Kao i cvijeće.

Djeca su skakala od radosti dok su pregledali poklone, a Danilo još nije mogao da skine pogled s mene i sagnuo se da pokupi cvijeće.

Nakon nekoliko sekundi smo ostali sami u hodniku. Danilo je još stajao sa cvijećem kao omađijan. Počela sam da se smijem i uzela mu buket iz ruku.

"Je li sve u redu? Hajde, uđi!"

"Ti... Šta ti se dogodilo...Kako???" Danilo nije mogao da dođe sebi.

"Hoćeš li da me poljubiš ili ćeš samo da stojiš tu?"

Danilo me iznenada zgrabio, podigao u vazduh i počeo da me ljubi dok sam se ja smijala. Sijao je od sreće, mogla sam da osjetim da je obožavao moj izgled .

"Dosta je bilo, spusti me, peri ruke pa da zajedno večeramo!"

Uveče je Danilo izgledao napeto, kad sam stavila djecu na spavanje, skočio je na mene kao da nam je prvi put. Ta noć je bila noć za ludo vođenje ljubavi, nisam mogla da se sjetim kad sam se posljednji put osjećala tako poželjno. Potpuno iscrpljeni, zaspali smo pred zoru.

Sljedećeg jutra je Danilo predložio da idemo na more 10 dana. Sklopili su neki veliki posao na poslu i dobili su nekoliko slobodnih dana sa novčanim bonusom kao nagradu.

Ja sam bila na sedmom nebu od sreće, nikad se nisam osjećala tako srećno u životu!

Tada sam vodila knjige za nekoliko firmi i uglavnom sam radila od kuće. Ništa važno nije bilo za tu nedjelju i lako sam mogla da otputujem na nedjelju ili dvije, pa sam pristala bez oklijevanja. Djeca su bila oduševljena - baš su bili uzbuđeni što idu na more!

Sad smo odabrali Tunis. Dvokrevetne sobe u hotelu sa četiri zvjezdice. Aranžman je uključivao neograničene obroke, a to je bio odličan test za moj tajni recept! Htjela sam i da vidim kako će Danilo da se ponaša kad dođemo tamo.

Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Da, bila je to moja lična pobjeda!

Nedjelju dana kasnije smo uživali na plaži u Tunisu sa nevjerovatno čistim morem i uz zvuke talasa. Danilo nije skidao pogled sa mene i nije me ostavljao ni na minut. Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Nijednom nije pogledao drugu ženu. Da, bila je to moja lična pobjeda!

Obroci su bili ogromni, ni u čemu se nisam ograničavala. Meso, krompir, pivo, jaja i šunka, kifle i kolači - cijeli all inclusive paket u Tunisu je bio potpuno iskorišten. Ja sam jela manje porcije, nisam htjela da jedem previše. Naravno da nisam zaboravljala da popijem svoju šoljicu čaja Matcha Slim .

Kasnije te večeri kada su djeca otišla na spavanje nakon cijelog dana igranja i kupanja, Danilo i ja smo pijuckali vino, mazili se na balkonu hotelske sobe, pričali i gledali mjesec. Onda me je Danilo podigao i odnio u sobu gdje smo vodili ljubav sa takvom strašću kakvu nismo osjetili od dana kad smo se upoznali. I tako se dešavalo svaki dan. Osjećala sam da mogu umrijeti od sreće!

Posljednje noći pred odlazak, dok smo stajali na balkonu, Danilo je tražio da zatvorim oči. Tako sam i uradili i čula sam kako odlazi u sobu i vraća se.

"Otvori oči!", rekao je Danilo uzbuđeno.

Otvorila sam oči. Danilo je klečao na desnom koljenu ispred mene. Držao je zlatni prsten u rukama.

"Hoćeš li da se udaš za mene?"
Na sekundu sam izgubila vid. Te riječi sam čekala svih ovih dugih 7 godina!

Čekala sam ih svaki dan. Sanjala sam o njima, zamišljala sam toliko puta kako ih izgovara. Osjetila sam kako mi se oči brzo pune suzama.

"Misliš li ozbiljno?", nisam pronašla bolje riječi.

"Sasvim! Ti si najbolja, najljepša i želim da budeš moja žena. Stvarno! Neću više da dolazim i odlazim. Hoću da uvijek živimo zajedno!"

Briznula sam u plač, bacila mu se oko vrata i prošaputala kroz suze: "Da, hoću!"

Čim smo došli kući, otišli smo u opštinu.

Zaboravila sam na svoj problem sa težinom. Na moru sam skinula 7,5 kila za deset dana dok sam jela sve one obilne obroke i pila Matcha Slim.

Toliko toga se dešavalo u mom životu da sam sasvim zaboravila na svoj problem sa težinom. Ovaj put sam smršala 7,5 kila na odmoru sa obilnim obrocima i uz Matcha Slim . Nije više spadala kila dnevno, ali da budem iskrena, jela sam više nego inače dok smo bili tamo.

Nakon toga se više nisam ni trudila da smršam. Nastavila sam da pijem Matcha Slim svaki drugi dan. Ovo me nije spriječilo da skinem još 5 kila do svadbe .

Svadba je bila baš zabavna, Sofija mi je bila kuma, fino smo se sprijateljile do tada. Bila sam joj neizmjerno zahvalna za ovaj nevjerovatno jednostavan recept za mršavljenje .

Kasnije mi je Danilo priznao da je potajno uvijek želio da sam mršava.

Rekao je da ga je moja transformacija izludjela. Rekao je da je potajno uvijek želio da budem vitka baš kao što sam sad. Naravno da mi nikad prije to nije rekao da me ne povrijedi. Vrlo je pažljiv moj muž!

P.S. Prošla su tri mjeseca od kad smo Danilo i ja zvanično muž i žena. Naš sljedeći korak je da prodamo stan i kupimo kuću gdje će nam biti udobnije.

Sad imam 62 kile i 300 grama i težina mi je ista čak i pošto sam prestala da pijem Matcha Slim prije mjesec dana. Ukupno sam smršala 26 kila i 100 grama i nakon 7 godina veze još se ludo volimo. Ovo je fantastičan osjećaj, kažem vam, osjećam da sam ovo zaslužila!

Skinula sam 26 kila i 100 g. Moj san se ostvario!

Moj san se ostvario! Moj san se ostvario! Dogodilo se čak i bolje nego što sam sanjala! Da, sreća mi je pomogla kad sam srela Sofiju. Bila je to takva prilika. I iskoristila sam je.

Takva prilika se pruža svakome od nas u životu, iako jako rijetko. Mnogi od nas, prezauzeti dnevnim obavezama, jurnjavom za novcem i osjećajem manjka povjerenja prema svijetu, ne vide ovakve prilike.

Moj savjet: Pokušajte da u svemu iskoristite svoju priliku: svaki događaj koji se desi u vašem životu, ljudi koje srećete iz nekog razloga, priče koje pročitate iz nekog razloga, sve! Kada shvatite da sve to ima neko značenje - ne čekajte, zgrabite tu priliku! Ovo je tajna za postizanje sreće u životu . Nakon što iskoristite svoju priliku, vidjećete koliko će vaš život biti bolji na načine koje niste mogli ni da zamislite.

Kada sam čula Sofijinu priču, i ja sam pomislila da je to sve laž. Ali sam ipak isprobala njen recept, taj Matcha Slim , jer ne mogu da znam dok ne probam. Mogla sam da budem skeptična i da se ne osvrnem na to i moj život bi bio haos. U najboljem slučaju se ništa ne bi promijenilo! Štaviše, ne bih ni znala da sam propustila svoju priliku...

Za one koji su čvrsto odlučili da budu srećni, lijepi, privlačni i ludo poželjni, uradiću ono što je Sofija uradila za mene kad sam je srela. Pokazaću vam gdje možete naći stranicu proizvođača Matcha Slim za koju mi je rekla. Samo kliknite na zeleni taster IDI NA STRANICU PROIZVOĐAČA' ispod i otvoriće se. Sve ostalo je u vašim rukama.


BESPLATNA DOSTAVA ZA POSJETIOCE STRANICE

-50% još danas!

Puna cijena: 98 USD

Snižena cijena: 49 USD

Lossless šampon
 • Da budemo iskreni treba da se jede manje!

 • Sama je kriva! O čemu je razmišljala kad se tako zapustila do 90 kila? Nije ni čudo da je njen momak gledao u druge žene. Nikad nisam imala toliko, ali sam i ja smršala uz pomoć čaja Matcha Slim ovog proljeća. 8 kila je spalo za nekoliko nedjelja, ispalo je savršeno. Nijedne strije! Zašto da se patite na dijetama i mučite kojekakvim omotačima za tijelo???

 • Da, prvo imaš jednu tonu, a onda si iznenađena što te tvoj momak ne prosi. Bože sačuvaj, ne znam šta da kažem, nijedan muškarac ne voli debele žene!

 • Sve sam pročitala i došla do zaključka da su ljudi blokirani i da ne vide očigledno čak ni kad se gledaju u ogledalo. Odatle i problemi. I ja sam bila ovakva, dosta sam se udebljala, a onda sam koristila ovaj Matcha Slim . Rezultat je minus 19 kila. Istina je da mnogi počnu da se muče dijetama i sportom samo zato što ne vjeruju u druge preparate. Ali nikad ne možeš da znaš dok sam ne probaš.

 • Skoro da sam zaplakala dok sam čitala kako je zaprosio, divno je da još uvijek ima prave ljubavi i takvih parova?!

 • Svaka čast! I ja bih voljela da izgledam ovako nakon drugog djeteta! Odlično!

 • Htjela sam da pitam je li ovaj Matcha Slim dobar za svakoga?! Moja mama ima 56 godina, može li da joj naškodi?

 • Tea, moja majka je skinula 12 kila, a ima 59 godina, sad izgleda skoro kao i ja. Ne brini, nema nikakvih negativnih posljedica, 100% je prirodan.

 • Moja žena i ja smo smršali sa čajem Matcha Slim zajedno. Naručila je čim se pojavio kod nas. Na kraju je rezultat, ona je skinula 13, a ja 18 kila. Ona sad izgleda kao manekenka, ništa ne visi. A što se mene tiče, nema pivskog stomaka, čak mi malo i nedostaje!

 • Radane, sjećate li se odakle je vaša žena naručila? U početku sve izgleda dobro, a onda naletite na svakakve prevarante i takve stvari.

 • Naručila je direktno sa sajta proizvođača, ima zeleni taster u članku. Evo i link: kliknite ovdje i preći ćete direktno na sajt .

 • Predivno je, sad mogu da jedem svoj omiljeni desert i da ne brinem da neću stati u haljine ili suknje do kraja nedjelje))) Fantastično!

 • Skinula sam 12 kila za mjesec dana, još 8 za dva mjeseca, sad završavam drugo pakovanje Matcha Slim . Mislim da ću do kraja ovog pakovanja da skinem ukupno 25 kila. Mislim da je ovo dobar rezultat za manje od tri mjeseca. Ne vjerujte u ove gluposti da ne može da se smrša bez dijeta.

 • Ljiljana, možete li da nam pokažete slike prije i poslije, baš me zanima!!!!

 • Naravno, nije me stid. Evo, dvije slike prije i poslije

 • Mnogo vam hvala!!! A vi ste izgledali odlično i prije nego što ste počeli ovo da pijete!!!!

 • Recite to mom mužu koji je otišao prije šest mjeseci, a vratio se prije mjesec dana! Kad sam ga pitala zašto me je ostavio, rekao je da nikad ne bi ni pomislio da ode da sam tad izgledala ovako dobro.

 • Skinula sam 9 kila za mjesec, krivo mi je jer sam očekivala bolje rezultate. Znači, 15-20 kila za mjesec su samo priče?

 • Meni se lično sviđa to što je proces mršavljenja postupan i ne šteti tijelu. Kod mene je stabilno skidanje kilograma, 3-4 kile nedjeljno. Za mjesec je spalo 12 kila! Ovo nije loše, ne mogu da se žalim!

 • - Matcha Slim mi je stigao juče, počela sam da pijem i shvatila da više ne osjećam glad!!! Blokira osjećaj gladi savršeno dobro, sad čekam rezultate. Za mene će da bude odličan početak i 200 g dnevno.

 • Rado, možete li da pokažete kako izgleda pakovanje?

 • Naravno, evo

 • Ja imam prilično neugodno iskustvo s čajem Matcha Slim . Prestala sam da ga koristim i ne savjetujem nikome! Htjela sam da skinem kilo-dva, a spalo je 7, nije mi toliko trebalo. Nije zavisilo od mene, ništa nisam mogla da uradim da to zaustavim, promijenila sam ishranu i nastavila da mršam. Sad pokušavam da se udebljam.

 • Ljudi, zašto se toliko ljutite? Prestani da jedeš kao krava, sama si kriva jer si velika vreća sala itd. Kad se gledaš u ogledalo svaki dan, ne primjećuješ promjene. Neko je ovdje rekao nešto veoma mudro, ne vidiš ono što je očigledno kad se gledaš u ogledalu. Mogu da razumijem tu djevojku. Srećna sam što je Tamara uspjela da riješi svoj problem. Nije vjerovala u početku.pa.nije ni čudo. ima mnogo preparata za mršavljenje danas i 80-90% njih ne djeluje. Nije mogla da zna unaprijed da je Matcha Slim jedini koji djeluje. I ne samo ona. Mnogi još ne znaju.

 • Ma ko ne zna? Ja mislim da već svi znaju! Moja komšinica je počela da pije ovaj čaj početkom decembra. Slavila je Novu godinu u haljini koju nije mogla da obuče 10 godina od mature! Smršala je 12 kg za mjesec, svi naši muževi su buljili u nju, a mi smo bile ljubomorne.

 • Danilo je baš sladak))) Tamara je ovo trebala da uradi još davno. Naravno da je njena krivica, a čija drugo? Bila je ljubomorna i bijesna, pa naravno da je bila! Očigledno je da voli mršave devojke, šta je ona mislila? Maja je u pravu, svi znaju za Matcha Slim sada. Možda ne znaju oni što ih nije briga kako izgledaju, ali to je zato što ne traže načine da budu ljepši. Svi koji su htjeli već su smršali uz njegovu pomoć. To više nije pitanje vjerovanja.