Umne igre: kako nas mozak sprečava da smršavimo

Rezultat testa

10
308

U potrazi za standardima ljepote, često nam nedostaje ono glavno: gubitak kilograma započinje od glave. Sve procese u našem tijelu mozak nekako usmjerava. Da biste smršavjeli, morate razumjeti svoje misli i mehaniku psihofizičkih procesa koji nam pomažu u mršavljenju. I, naravno, dogovorite se sami sa sobom.

Ovaj je članak napisan kako bi vam pomogao da ponovno pokrenete svoj um i podesite se na pravi način da biste postigli željeni rezultat. Tako da ćete za nekoliko tjedana u zrcalu vidjeti savršeniju verziju sebe i steći samopouzdanje.

Ali prije svega prvo.

Prvo, morate razumjeti nekoliko uobičajenih psiholoških aspekata koji su dobro poznati svakoj osobi koja neprestano mršavi.

Želim smršavjeti, ali ne mogu prestati jesti!

Odgovorite si na pitanje: zašto želite smršavjeti? Često je problem u nedostatku motivacije. Jasno razjasnite u glavi što želite. Možda dobro izgledate u svojoj omiljenoj odjeći? Divite se svom odrazu u zrcalu? Poput muškaraca?

Noću još jednom prilazeći hladnjaci, razmislite: vrijedi li ovaj sendvič pljunuti u svoj san? Je li okus ove kobasice dovoljno dobar da ostatak dana provedete u kompleksima? Morate postaviti prave prioritete.

Fiksiranje problema

Što više mislite da ste debeli, da morate ići na dijetu, jesti manje itd., to je veća "katastrofa". par kila, odlučili ste ovaj slučaj proslaviti kantom sladoleda ili cijelom tortom.

«Pa što? Mogu si to priuštiti! ”Uobičajena je zabluda. Takvim sustavom nagrađivanja brzo dobivate kilograme kojih ste se riješili titanskim naporima.

Nekoliko trenutaka užitka poništite sve napore i pretvorite se u tjedne samo-bičevanja. Tada opet pronalazite snagu za novu dijetu koja završava praznikom koji vam ne ide u prilog.

Možda je vrijeme za izlazak iz začaranog kruga dijeta i kvarova?

Mogla si smršavjeti, ali si mogla zadržati težinu

Svaka osoba koja je ikad pokušala smršavjeti zna da je ovo relativno jednostavan postupak. S voljom u šaci držite dijetu, a težina postupno opada. Ali čim se vratite svom uobičajenom načinu života, težina se vraća. .

Postoje samo dva načina da se zaustavi ovaj postupak:

  1. U potpunosti promijenite svoj stav prema prehrani. Shvatite što jedemo da bismo živjeli, a ne obrnuto. Odustanite od ukusne hrane u korist hrane na pari: brokule, prokulice , pileća prsa ... I držite se ove prehrane cijeli život.
  2. Koristite sigurne stimulanse za mršavljenje. Kao što je gore spomenuto, gubitak kilograma dolazi iz glave. Ne radi se samo o mislima, već i o neuronskim signalima koje mozak prima kad jedemo. Slatka, masna, bezvrijedna hrana uvijek je vrlo ukusna, pa konzumacija ove određene hrane utječe na centre za zadovoljstvo. Odbijanje takve hrane tjera čovjeka u malodušnost.

Nije tako lako zaljubiti se u zdravu hranu i uživati u njoj. Da biste prekinuli vezu "sve ukusno - štetno" i prilagodili se stavu "zdravo - ukusno", morate se u to uvjeriti. A to nije uvijek lako.

Znanstvenici s Massachusetts Institute of Experimental Dietetics ozbiljno su se pozabavili tim pitanjem tek 2015. Studija je povjerena Johanu Morrisu, utemeljitelju koncepta psihološkog mršavljenja. Skupina znanstvenika pod njegovim vodstvom otkrila je koji psiho-emocionalni procesi utječu na percepciju okusa hrane. razvijen je lijek koji blokira moždane centre odgovorne za užitak u hrani.

Johan Morris

«Morate shvatiti da nas mozak vara. Ne osjećamo pravi okus hrane ovisnošću o nezdravoj hrani. Blokada receptora užitka dovodi do činjenice da počinjemo osjećati pravi okus hrane, a stare preferencije počinju nam se činiti izopačenostima.

Da bi dokazao svoje stajalište, Johan Morris predstavio je kliničku studiju senzacionalnog lijeka pod imenomMatcha Slim.

Pokazalo se da pod utjecajem ovog lijeka neuronske mreže ne prenose mozak signal da gubite kilograme, pa nema osjećaja gladi i iscrpljenosti, kao kod ostalih metoda mršavljenja. Matcha Slim ubrzava metabolizam, pretvara masni sloj u energiju i obnavlja rad unutarnjih organa.

Lijek poboljšava probavne procese i omogućuje tijelu da se samo riješi suvišnih kilograma. Tijekom tečaja Matcha Slim sagorijeva najproblematičnije masne naslage i započinje pravilno funkcioniranje probavnog trakta. Nakon završetka tečaja, ponovno postavljanje mase je nemoguće: tijelo je već programirano za potreban posao za mršavljenje i održavanje težine.

U našoj zemlji lijek je dostupan za naručivanje na službenim web stranicama proizvođača.

Sve što trebate je unijeti svoje ime i telefonski broj. Požurite! Preostalo vam je vremena:
14 : 52
Obrazac za prijavu Matcha Slim
Vaša zemlja:
Vaše ime:
Telefon:
Komentari
Marjana Krnić:
17.10.20
Da, ovo je sve o meni ... bilo koja dijeta završava s noću proždrljivosti. Kao da sam pod hipnozom, noge me nose do hladnjaka i jedem tone nezdrave hrane. Prirodno, ujutro razočaravajući brojevi na vagi
Josipa Vivić:
18.10.20
Zanimljiva istraživanja. Pretpostavljam da ću si naručiti Matcha Slim . Odgovorite u komentarima onima koji su to već probali - vrijedi?
Elena Nikšić:
19.10.20
Već tjedan dana pijem Matcha Slim.Odnos prema hrani doista se promijenio. Sada jedem zdravu hranu i više ne doživljavam to povlačenje. Pa, znate, kad iznenada prijeđete sa uobičajene prehrane na pravu, stalno želite jesti nešto zabranjeno. Ne postoji takva stvar. Za to sam vrijeme smršavila 2 kg. Pa, nemam previše viška kilograma - samo 8 kilograma.
Sara Marunčić:
20.10.20
I ja isto pijemMatcha Slim sada.Potpuno se slažem s Elenom, plus, apetit se općenito smanjio, osjećam lakoću, energija mi se povećala. Kao da je tijelo bacilo sve nepotrebno.
Katarina Telić:
21.10.20
Pročitala sam vaše kritike i naručila Matcha Slim, jedva čekam svoj paket…!
Regina Lelas:
22.10.20
Hvala na članku!
Neven Pejković:
23.10.20
Pravo biohakiranje)
Petra Unković:
24.10.20
Izgubila sam 10 kg u mjesec dana na Matcha Slim ! Toliko godina nisam se mogla natjerati da samo zatvorim usta i jedem manje, ali ispostavilo se da je to bilo vrlo lako.
Maja Gević:
25.10.20
Imam 50 godina, težina 78 kg. Koliko je Matcha Slim sigurno u ovoj dobi?
Eva Zaruć:
26.10.20
Maja, moja mama ima 60 godina i prihvaća Matcha Slim . Posavjetovali su se s liječnikom, rekao je da je lijek apsolutno siguran.
27.10.20
Želite napisati poruku?